Hőszigetelő rendszerek Törökbálint közelében

Hőszigetelő rendszerek Törökbálint közelében

Bármilyen építőanyagból is készül otthonunk, a felfűtött lakásból a falakon keresztül folyamatosan távozik kifelé a meleg, és azáltal, hogy a különböző hőmérsékletű helyiségek léghőmérséklete igyekszik kiegyenlítődni, emiatt a kinti hideg igyekszik befelé haladni.

Viszont abban az esetben ha a fal homlokzatára kerül egy hőszigetelő lemez, akkor az megakadályozza a kinti hideg hőmérséklet bejutását a falba. Így teljes egészében képes felvenni a lakás vagy ház belső levegőjének a hőmérsékletét, ezáltal a falak több hőt tudnak tárolni, így a fűtés is gazdaságosabbá válik.

A belső felületeken történő páralecsapódást is megakadályozhatjuk a megfelelő hőmérsékletű felületekkel. Ugyanis, ahol a pára kicsapódik, ott a nedvesség is megjelenik, és ha ez az állapot hosszú távon fennmarad akkor ott a penészedés is megjelenik.

A hőszigeteléssel kapcsolatban a minőség és a munka kivitelezése is igen fontos tényező, mivel elsődleges célunk, hogy az általunk kért hőszigetelés tartós legyen, továbbá csökkentse a fűtésköltségeket, ezáltal visszahozza a hőszigetelés árát.

 

KAPCSOLAT

Diósdi Festékbolt

Cím: Diósd, Gárdonyi Géza köz 1.
Telefon: Tel.: +36 70 630 4540
E-mail: postmaster@st2007kft.t-online.hu