Caparol termékek értékesítése Budaörs közelében

Akril Homlokzatfesték Budaörs közelében

Műgyanta kötőanyagú, mechanikai igénybevételeknek ellenálló, színezhető, gazdaságos homlokzatfesték. Az Akril Homlokzatfesték különösen alkalmas új, festetlen felületek, valamint meglévő megfelelően szilárd és kellő tapadással rendelkező alapfelületek felújításához, átfestéséhez. Ragasztott, többrétegű homlokzati hőszigetelő rendszerek (THR /ETICS /WDVS) átfestésére nem alkalmazható.

Amphibolin Budaörs közelében

Emisszióminimalizált és oldószermentes sokoldalúan felhasználható homlokzati és beltéri csúcs festék, amely különlegesen jó tapadó tulajdonsággal bír szinte mindenféle aljzaton. Tulajdonságai révén csökkenti az ún “írás-effektet” a színezett felületeken.

A speciális kötőanyag formula külsőleg egy az időjárás viszontagságainak ellenálló réteget képez, sima és finoman strukturált felületeken, valamint kiválóan tűri az agresszív légszennyezést. A külső felületek univerzális festéke, alkalmazható a PII-es és PIII-as habarcs csoportba tartozó ásványi alapú vakolatokon, betonon, mészkövön, homokkőn, vakolatlan tégla-felületeken, betonit lemezen, stabil meglévő régi bevonatokon, horganyzott felületeken, kemény PVC-n és nem mérettartó fán.
Az Amphibolin nem alkalmazható több rétegű homlokzati hőszigetelő rendszerekhez (THR /ETICS /WDVS).

Tartós, nagy teherbírásnak kitett, súrolás- és kopásálló, struktúramegtartó beltéri festékbevonat. Különösen ajánlott magas igénybevételnek kitett felületeken és Capaver üvegszálas tapéták bevonataként. Magas fényvisszaverő tulajdonsága miatt kiválóan alkalmazható gyengén megvilágított helyeken, mint folyosók, lépcsőházak, tárolók, műhelyek és mélygarázsok.

Capacryl PU-Gloss Budaörs közelében

Magas minőségű poliuretán-akril lakk, kül- és beltéri felhasználásra, magas karc- és ütésállósággal, valamint gyermekjátékok festésére alkalmas DIN EN 71-3 minősítéssel. Kiváló minőségű, kül- és beltérben alkalmazható, közbenső- és fedőbevonat, alapozott mérettartó fafelületekre, alapozott fémfelületekre, valamint kemény PVC-re.
A sárgulás elkerülése érdekében ne használjon fehéres árnyalatokat fűtési rendszereknél. Ilyen esetekben javasoljuk a Capacryl Heizkörperlack alkalmazását.

Capacryl PU-Satin Budaörs közelében

Magas minőségű poliuretán-akril lakk, kül- és beltéri felhasználásra, magas karc- és ütésállósággal, valamint gyermekjátékok festésére alkalmas DIN EN 71-3 minősítéssel. Kiváló minőségű, kül- és beltérben alkalmazható, közbenső- és fedőbevonat, alapozott mérettartó fafelületekre, alapozott fémfelületekre, valamint kemény PVC-re.
A sárgulás elkerülése érdekében ne használjon fehéres árnyalatokat fűtési rendszereknél. Ilyen esetekben javasoljuk a Capacryl Heizkörperlack alkalmazását.

Capadur F7-LangzeitLasur Budaörs közelében

Középrétegű, rendkívül időjárásálló, tartós UV védelemmel ellátott falazúr, kül- és beltéri használatra. Aromás anyagoktól mentes. Mérettartó faszerkezetek színezésére valamint nedvesség és UV sugárzás elleni védelmére szolgál ablakok, ajtók ill. korlátozottan mérettartó, pl. nutféderes lambériák, kapuk és egyéb favázas szerkezetek esetén, kül- és beltéren egyaránt.

Capadur Wetterschutzfarbe NQG Budaörs közelében

Korlátozottan mérettartó fa épületelemek, mint faburkolatok, zsalugáterek, ajtók, faszerkezetek stb. és nem mérettartó fa épületelemek, mint lambériák, kerítések, zsindelyek, pergolák stb., valamint kemény PVC és horganyzott lemez esőcsatornák és lefolyócsövek védelmére és színes bevonására. A festékfelület algásodás és gombásodás elleni védelmére konzerváló anyagot tartalmaz. Csak kültéren szabad alkalmazni!Figyelem: Faanyagokon (pl. furnier, OSB-lapok stb.) a konzerváló anyag jelenléte ellenére sem garantálható a gombásodás mentessége. A biológiai terheléstől függően újbóli gombásodással, még a szokásos szavatossági idő lejárta előtt, adott esetben számolni kell.

Capalac Direkt auf Rost Budaörs közelében

Hatékonyan alkalmazható 3 az 1-ben korróziógátló zománcfesték, fémfelületek tartós védelméhez, hosszantartó UV-stabil színárnyalatokkal, kül- és beltérben. A Capalac Direkt auf Rost speciális összetételének köszönhetően, megbízható, hatékony védelmet biztosít a vas és acél felületek korrózió elleni védelméhez, megakadályozza a jól tapadó rozsda elterjedését. Korróziógátló pigmentjei biztosítják a bevont fémfelületek tartós védelmét, esztétikus fényes megjelenéssel. A Capalac Direkt auf Rost 3 az 1-ben technológiája (alapozó + korrózióvédelem + fedőzománc) egy termékben ötvözi a stabil alapozót, tartósan ellenálló korrózióvédelemmel és egy vastag fedő zománcréteggel. Közvetlenül a rozsdán történő alkalmazhatóságnak köszönhetően, jelentősen csökken a feldolgozási időtartam a hagyományos zománcfestékekhez képest. A Capalac Direkt auf Rost alkalmazható bevont és bevonat nélküli vas és acélfelületeken. Többek között ajtók, kapuk kerítések, korlátok rozsdavédő lakkozására. Tetőfelületek védelmére és horganyzott felületekre nem alkalmas.

Capamur Finish Budaörs közelében

A Capamur Finish különösen alkalmas új, festetlen ásványi felületek, valamint meglévő megfelelően szilárd és kellő tapadással rendelkező alapfelületek felújításához, átfestéséhez. A sziloxán erősítés optimális védelmet nyújt a nedvesség ellen, magas vízgőz- és megfelelő CO2 áteresztő képességgel. A Capamur Finish egyesíti a szilikát- és a diszperziós falfestékek előnyös tulajdonságait.

Caparol Profiweiss Budaörs közelében

Jól fedő, ragyogóan fehér, profi minőségű, strapabíró, tompa matt beltéri diszperziós festék, fal- és mennyezet bevonatok készítésére bármely lakó- vagy dolgozótérben. Használható minden beltérben elő-forduló aljzatra, mint például a vakolatokra, betonra, gipszkartonra, téglafalra, papír- és nyersszálas tapétákra, továbbá ép régi diszperziós bázisú bevonatok átfestésére.

Capatect Acryl Fassadenputz W Budaörs közelében

Dekoratív homlokzati vékonyvakolat egyenletes szemcsézettségű felülettel, kapart (K15 és K20) és gördülőszemcsés (R20) struktúrában. Alkalmazható Capatect polisztirol maggal rendelkező hőszigetelő rendszerek, bevonat nélküli ásványi- és betonfelületek valamint PII és PIII habarcsosztály aljzataira.

CapaWood Oil Budaörs közelében

A természetes olajokon alapuló termék biztosítja a fa teljes védelmét az időjárási behatásokkal szemben. Első rétegként használja a színtelen olajat, majd a kiválasztott színben kenje át két rétegben az önnek megfelelő színnel. Kültéri fa bútorokra és szerkezetek védelmére fejlesztett faolaj. A természetes olajokon alapuló termék biztosítja a fa teljes védelmét az időjárási behatásokkal szemben. Első rétegként használja a színtelen olajat, majd a kiválasztott színben kenje át két rétegben a végleges színnel.

CapaWood Performance Budaörs közelében

Vékony lazúr mérsékelten mérettartó és nem mérettartó fa felületek színes bevonására. Megvédi a fa szerkezetét a nedvesség és az UV-sugárzás káros hatásai ellen.

Deckweiss Budaörs közelében

Diszperziós, matt, kiváló lég- és páraáteresztő, könnyen felhordható beltéri alkalmazásra kifejlesztett festék, szokványos igénybevételre. A kiváló fedőképessége és a könnyű feldolgozhatósága miatt különösen alkalmas nagy felületek gazdaságos festésére.

Extra Budaörs közelében

Extra fehérségű, hatékony, mosásálló festék beltéri fal- és mennyezetfelületekre. Magas minőségű tartós, környezetbarát festékbevonat mindenféle beltéri fal- és mennyezetfestésre új építésnél és felújításnál.

Indeko-plus Budaörs közelében

Új minőségi osztály, extrém kiadós és gazdaságos. Emisszióminimalizált és oldószermentes legmagasabb minőségű festékbevonat, mindenféle beltéri fal- és mennyezetfestésre. Legmagasabb minőségű festékbevonat, mindenféle beltéri fal- és mennyezetfestésre. Az Indeko-plus dupla fedőképességű, ennek értelmében legtöbbször egy réteg festése is elegendő. Gyorsan szárad, szagtalan, így különösen alkalmas olyan objektumok festésére, melyeknél gyors renoválásra, száradásra és igénybevételre van szükség. Különösen alkalmas kórházak, idősotthonok, bevásárlóközpontok, hotelek, vendéglők, irodák, iskolák, óvodák, orvosi rendelők festésére éppúgy, mint privát lakóterekben, mivel szagtalan tulajdonságának köszönhetően sem a felhasználó sem a lakó nincs terhelve.

KRAUTOL Acrylputz W Budaörs közelében

Diszperziós vékonyvakolat kül- és beltérre. Dekoratív struktúrvakolat egyenletes szemcsézetű vagy gördülőszemcsés megjelenéssel homlokzati felületek és hőszigetelő rendszerek fedő rétegeként. Aktív elszíneződés elleni védelem: A termék algásodást és gombásodást megelőző adalékanyagot tartalmaz, mely megakadályozza a kártevők megtelepedését és elszaporodását, így hosszantartó védelmet biztosít a homlokzat elszíneződése ellen. A KRAUTOL Color színezőrendszerben pasztellszínekben színezhető.

KRAUTOL Vakolatalapozó Budaörs közelében

Pigmentált, vízbázisú alapozófesték KRAUTOL struktúr vakolatokhoz. Vízzel hígítható, tapadást növelő, kvarchomokkal töltött, speciális alapozófesték, kül- és beltéri ásványi alapfelületekre. A vakolatalapozó alkalmazása megnöveli a vékonyvakolat strukturálhatósági idejét.

Muresko Budaörs közelében

Kiváló minőségű ásványi jellegű SilaCryl® homlokzati festék mely rendkívül diffúzióképes és vízlepergető. Kiváló minőségű homlokzatfesték sima- és strukturált alapfelületekre. Az egyedülálló Silacryl®-bázis olyan épületfizikai jellemzőket tesz lehetővé, mint magas pára- és kielégítő CO2 átbocsátás melletti hatékony nedvesség elleni védelem. A Silacryl®-bázis ezen felül a kiváló minőségű tiszta akrilát festékeknek megfelelő időjárás állóságot, károsodással szembeni stabilitást és tapadást biztosít azonos színgazdagságban. Durva vakolaton a Muresko hígítástól függően struktúra megtartó vagy kiegyenlítő bevonatot eredményez.

Protect Plus Budaörs közelében

Vastag lazúr mérettartó, mérsékelten mérettartó és nem mérettartó fa felületek színes bevonására. Magas védelmet biztosít a fa szerkezetét a nedvesség és az UV-sugárzás káros hatásai ellen. A Capawood Protect Plus egy olyan csúcsminőségű német vastaglazúr, aminek segítségével könnyedén megoldhatjuk fa bútoraink illetve faszerkezeteink védelmét sok-sok éven át. Mivel vastaglazúrról van szó, ezért elsősorban olyan mérettartó szerkezetekhez ajánlott, amik nagyobb mechanikai hatásoknak vannak kitéve, mint például: ajtó, ablak, pergola, korlát, asztallap, stb. Használata ezért, beltéri bútoroknál kifejezetten ajánlott. A vastaglazúr jól beszívódik a fába és vastagabb filmréteget képez, mint a vékonylazúr, azonban ezáltal a fa természetes színét is jobban elfedi, a sötétebb tónusokat pedig erőteljesebben kiemeli. Bár a Protect Plus egy vastaglazúr, speciális adalékoknak köszönhetően, egy lélegző, magas diffúziós képességű anyagról beszélünk. Engedi lélegezni a fát, de ugyanakkor magas UV védelemmel és gombásodás elleni filmréteggel vonja be. A Caparol által levédett Hydroperl effekt hatása miatt a lefestett felület, a teljes kiszáradást követően, víztaszítóvá válik, így megakadályozva, hogy az eső kimossa az lazúrt a kültéri faszerkezetekből, bútorokból. A Capawood vastaglazúr festése és felújítása is rendkívül egyszerű és gyors. Kezeletlen felületen Capawood Primer alapozó használatát követően 2 réteg Protect Plus használata ajánlott, ami kb. 12-15 m2 festendő felületre elegendő. Ha csak fel szeretnénk frissíteni a már egyszer lazúrozott felületet, először el kell távolítani a pergő részeket, át kell finoman csiszolni a felületet és 1, maximum 2 rétegben újra felvinni a lazúrt.

SeidenLatex Budaörs közelében

Diszperziós selyemfényű latex festék súrolás álló, strapabíró belső falbevonatok készítéséhez. Strapabíró, súrolás álló és fokozottan terhelhető beltéri bevonatokhoz. Különösen alkalmas nagy igénybevételnek kitett felületek festésére, mint iskolák, kórházak, óvodák, nyilvános épületek, irodák, szállodák, éttermek, folyosók, lépcsőházak stb. Továbbá kiválóan alkalmas rostos-, relief, vagy préselt tapéták, valamint Capaver üvegszálas falbevonatok és struktúr tapéták befejező bevonatának kialakításához, mivel selyemfényével ragyogóan kiemeli a felületi struktúrát.

Sylitol Bio-Innenfarbe Budaörs közelében

Magas értékű, széles felhasználási területtel rendelkező beltéri festék. Iskolák, óvodák, nyilvános épületek, valamint műemlék épületek kiváló festéke.Különösen alkalmas ásványi alapokra, valamint minden vakolatra, betonra, mészhomokkő falakra, és ásványi, vagy szilikát festékbevonatok javításához. Nem alkalmas farosttartalmú és Capaver üvegszálas falbevonatokra, matt diszperziós festékbevonatokra és műgyantavakolatokra. Környezetbarát, enyhe szagú.Mosásálló DIN 53778 szerint.Jó fedőképesség, könnyű feldolgozhatóság, jó diffúziós képesség, Sd < 0,02 m DIN EN 1062 szerint.Baktericid tulajdonságú, megtartja az alap szellőzőképességét és diffúzióképességét.

KAPCSOLAT

Diósdi Festékbolt

Cím: Diósd, Gárdonyi Géza köz 1.

Nyitva: H-P: 6-17 Szo: 6-12

Telefon: 06 (70) 630-4540

Email: postmaster@st2007kft.t-online.hu